2013年12月26日星期四

Casio Baby-G G'Mix BGM-200CR Chara Edition.

Друг от пресечена часовници Casio G-Shock / Baby-G днес, а друг 90-те години модел също!
Това е часовник Baby-G от линията G'Mix, и като излиза през лятото на 1999 година. Този конкретен модел е специално издание сътрудничество с японската певица и актриса Чара. Чара дебютира през 1991 г. с един-единствен нарича Heaven, и тя е по-известна с шепот гласа си стил пеене. През пролетта на 1999 г. тя издава шестата си студиен албум, наречен Странни плодове.
Като цяло, часовникът изглежда като стандартен Baby-G, с изключение на диви цветова схема, и подпис Чара е на гърба. Каишка плат е един от двойните закрепващи модели с велкро вътрешната каишка, и еластична пластмасова щипка каишка също. Основната разлика е, че режимите на модула 2063 има. Часовникът съдържа няколко мелодии от Chara (Duca, Yasashii Kimochi, Shima Shima не Бамби), които могат да се възпроизвеждат като аларма в beepy компютър тон, придружен от малко анимационен лента в горния прозорец на LCD екрана (където деня и дата е нормално на матрични масив). Други начини са микс, аларма (x5), и хронометър. Режимът на микс изглежда да е избор на три различни мелодии, започнати от натискане на бутона за светлина, и са придружени от различна анимация.
В долната част на дисплея е стандартен 6-цифрен LCD, и има две малки прозорчета на горните страни, които изпълват и празни с малки LCD маркери.
Този конкретен цвят има броя пълен модел на BGM-200CR-4BT, и бе един от трите цвята първоначално продадени за 15 000.
Heuer,Hublot">часовници Zenith
see more гледам and часовници Bell & Ross 38милиметра Model

2013年12月17日星期二

Пианист Hands свири на пиано класически музикант 2 - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE хромирани метални сплави Watch с Metal ...

Пианист Hands свири на пиано класически музикант 2 - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE хромирани метални сплави Watch с Metal ... Какво да направите, ако вашата Replica Насладете се свири Moist? Около петдесет години назад, водоустойчиви часовници са доста необичайни. По това време, повечето часовници не са били h2o устойчиви масивен компонент на часовници можеше само устойчиви на прах. Без значение дали часовникът е водоустойчив зависи от херметични на рамката на ситуация часовник. От 3 съпротивителни характеристики на проверка, питейна вода, устойчиви наистина трябва да бъде най-важната една. Бране Pink View Пинк часовници на Подходящи Kids 'са толкова много наслада за младежкия жена. Те се слее мода и работи, даде на младите деца да спазват казвам време, и да ги вълнува, когато те функционират снимки на анимационни герои и други видове детски предназначение. Пинк часовници се срещат в почти всяка форма и размери. Пианист Hands свири на пиано класически музикант 2 - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE хромирани метални сплави Watch с Metal ... Watch - A Fistful на Sky върху китката A напускане често е бил символичен напомняне на метода на пряка слънчева светлина, но сега изкуството на часовникарството е извървяла дълъг път от развиващите символично шепи от небето за китката си. Един поглед към историята на часовникарството разкрива еволюцията на часовници, от която е паралелна на тази на тенденция поле от Нюрнберг яйца (първите часовници от Петър Henlien, ключар на Нюрнберг) до съвременния ден сложни и творчески часовници. Пианист Hands свири на пиано класически музикант 2 - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE хромирани метални сплави Watch с Metal ...